torsdag 2 maj 2013

bf+4

4 Dagar över tiden och förlossningen närmar sig för varje dag som går. Jag längtar tills allt drar igång, och jag längtar tills det är över. Det är en väldigt speciell upplevelse att föda barn, men så jäkla kul är det faktiskt inte ;) Längtar efter att få upp lillen på bröstet och sedan få komma upp på bb.
Vi har tänkt stanna där i 2 dagar, till 48-timmarskontrollen. Iallafall om Dennis också får stanna. Sen är det skönt o se att amningen kommer igång innan man åker hem. Så vi får se hur vi känner efter två dagar, troligtvis kommer vi längta hem som bara den! Kommer ju sakna Stella som en tok.
När vi ska hem så ska Dennis först åka och hämta Stella, och sen hämta mig och lillan på BB, sen åker vi hem tillsammans hela familjen för första gången. Stella och lillasyster ska få bekanta sig hemma, Stella kommer nog vara jättenyfiken. Efter det kommer nog ivriga mor&farföräldrar vilja komma och hälsa på lillbebis också! Men nu ska jag ändå försöka njuta av graviditeten in i det sista, det går ju så fort sen!

<3

1 kommentar:

  1. Nu måste ju bebisen ha kommit :D
    Så spännande! Kram

    SvaraRadera