Om mig

Jag heter Malin Forsell, 22 år och tog studenten 2011 för att jag var dålig och fick gå om årskurs 2. Jag bor med min man Dennis i en fyra på gideonsberg, vi stortrivs i lägenheten och i området, saknar bara en uteplats.

Jag och Dennis har varit tillsammans i 5 år, vi blev tillsammans den 20 november 2008 och träffades via dennis kusin :)
I december 2009 flyttade vi ihop till en jätteliten lägenhet på 38 m2 som var hur mysig som helst, där bodde vi i 2 år. Och den 7e juni 2010 förlovade vi oss, vi gifte oss i somras den 18 Juli, på ölands raukar.
Det var ett litet och fint bröllop och bara våra närmaste var med :)

Stella var beräknad till den 14 februari 2012, men stannade kvar i 2 dagar till så den 16 februari 2012 knöts vi ihop för resten av livet. Vår underbara lilla Stella. Och inte många månader efter Stella föddes fick vi reda på att jag var gravid igen. den 2 maj 2013 kom vår underbara Line till världen. Jag stortrivs med att vara mamma, och jag älskar mina döttrar så otroligt.  Och även med skrik och gnäll och trötta nätter så är jag den lyckligaste människan på hela jorden, jag älskar min lilla familj <3Vill du veta mer om min graviditet och förlossning, klicka på 'graviditeten'