onsdag 20 februari 2013

30+0


Bloggen har visst fått vila lite, ajaj, dåligt malin!
Men iallafall, i söndags gick jag in i vecka 31, 30+0 alltså. Helt galet att det bara är 10 veckor kvar! Jag är inte alls redo för att föda barn igen, haha. Bebisen är jag redo för, men förlossningen är jag lite pirrig inför. Vet inte varför, går allt lika bra som sist så har jag absolut ingenting att oroa mig för! Denna gång tänker jag nog åka in tidigare, det sägs ju att det brukar gå fortare andra förlossningen, och jag vill inte föda i bilen, eller hemma.
Var hos barnmorskan igår, Sf-måttet hade bara växt 1 cm på tre veckor, har alltid legat en bit ovanför ”medel-kurvan”, och nu dök den rakt ner på mittlinjen. Barnmorskan sa att det inte är någon fara, så vi får hoppas att den inte fortsätter gå nedåt om två veckor när vi ska tillbaka =) Vänstra bilden är från i söndags, 30+0, och högra bilden är när jag var i vecka 30+0 med stella i magen. 


Tittutmagen tidigare idag :)

2 kommentarer:

  1. Så söt! =o) Och häftigt att kunna jämföra sådär! =) *kram*

    SvaraRadera
  2. Åh, vad jag vill vara gravid igen! Jag längtar verkligen så mycket till den dagen då vi bestämmer oss för att försöka oss på nästa busunge! Och längtar mer och mer för varje dag, drömmer ofta om det, haha :P
    Hoppas att det inte är jättelångt bort ;)

    http://ereeka.se

    SvaraRadera