lördag 22 september 2012

Oj idag var det lördag

Är det sant? Har jag inte bloggat sen i tisdags? Fy Malin.
Vi har iallafall gjort lite allt möjligt i veckan, i tisdags och onsdags var vi på öppna förskolan med Michelle och Leon, vi var där i flera timmar båda dagarna och Stella somnade tidigt båda kvällarna, trött efter dagen. I torsdags var det tvättid och igår var vi på öppna förskolan med Mathilda och Florence, sen blev det en sväng till barnshopen och Stella fick en kul leksak. Sen missade jag bussen bara för att jag var duktig och inte gick mot rött. Vi var också och köpte en ny tvbänk i veckan, det blev jättefint! Kommer bli så himla fint sen när soffan och bordet kommer!

Om 19 dagar, Kan det vara något spännande som händer i bloggen, så håll utkik ;)

Idag är Stella hos sin mormor och Dennis jobbar så jag har passat på att baka, suttit här vid datorn en stund och nu ska jag passa på att städa lite :) Det är ju mycket enklare när man inte har ett litet barn som vill bli lekt med hela tiden :)
Hejdå!
4 kommentarer:

 1. Verkligen olika! :). Evelina gjorde det första 6 veckorna, hon väger ca 400 gram mer än bellan gjorde i samma ålder i alla fall ;).

  Ja kollade blocket, tradera och alla köp/sälj grupper på fb haha. Började känna mig smått hysterisk men nu gar jag hittat en!

  SvaraRadera
 2. Sv: Jodå vi ska allt ha en liggvagn också, den står också i hallen, men den röda var den nya vi fick igår :) Så den är till för när bebisen blir lite större och kan sitta, i alla fall hålla upp kroppen tillräckligt :)

  SvaraRadera
 3. Jättesöt liten tjej och vilken söt mössa hon har också :)

  SvaraRadera