torsdag 6 september 2012

ikeadag

Hej!
Idag är det torsdag. Vi har varit ut till ikea för det saknades en skruvgrej till nattduksbordet vi köpte för ett tag sen, byggde bara upp ena då eftersom stellas spjälsäng stod vid min sida av sängen, men nu när hon bor i sitt eget rum så ska vi skruva upp det :) Vi köpte även en hylla som ska upp i köket, en tratt och en glasflaska som det ska vara mjölk i för det är så himla fint och Dennis bara suckar åt mig :D hehe.

Dennis föräldrar kommer hit sen och ska hjälpa oss att sätta upp hyllan och lite smått o gott i kök och barnrum. Och jag bara längtar ihjäl mig efter nya soffan! Kommer bli så himla fint här hemma :)
Får se om vi kanske får upp Stellas sänghimmel idag också, lite osäker på om man vågar sätta en liten yttepytte krok i taket på en hyreslägehet. Men å andra sidan så besiktigade dom aldrig den här innan vi flyttade in.

Och så har jag en fundering, varför skriver så många tex S och D istället för Stella & Dennis? Är det så himla jobbigt att skriva ut hela namn? Eller vill man vara halvt anonym fastän alla vet vad man heter? Diss till det iallafall. Fast ni får ju göra som ni vill.

Hejdå! :)

Bild från köpenhamn i somras, nu saknar jag att vara blond, så himla typiskt mig.

1 kommentar: