tisdag 20 november 2012

Det stora ultraljudet

Imorse var vi på rutinultraljudet, vi båda var supernervösa innan. Stella var hos farmor så länge.
Vi fick komma in till samma rum som vi gjorde ultraljudet med Stella i, så det var kul! Vi fick en jättebra barnnmorska som gjorde ultraljudet. Hon  berättade allt hon gjorde och förklarade vad allt var för något.
Jag frågade om hon kunde se om det var en pojke eller flicka, och hon sa att vi skulle kolla på det efter alla mätningar och sånt var gjorda.
Men den här bebisen ville inte alls visa om den var en pojke eller flicka, antingen var det fötter ivägen eller så höll den en hand mitt för. Sen fick jag gå o testa kissa för att ge bebisen mer plats att hoppa runt på och hoppas på att vi skulle få se då. Till slut sa hon att det troligtvis är en liten flicka, men ett frågetecken efter.

Så i magen studsar runt en härlig liten lillasyster! (troligtvis). Tänk så roligt Stella och hon kommer ha med varandra! <3 Nu måste vi bara komma på ett bra namn såklart, för vi hade ju bara ett pojknamn hehe.

Idag är det min och Dennis 4års dag, vi skulle ha gått ut o ätit men Dennis känner sig inte helt återställd efter magsjukan så vi blir hemma o myser <3 Stella ska sova hos farmor o farfar.

Vi blev dessutom flyttade lite, så lilltjejen är beräknad att komma till oss den 28 april (istället för 25) :)


Understa bilden kan vara lite svår att se, men hon ligger upponer o man ser ryggraden upp till höger :)

5 kommentarer:

 1. Grattis :)


  Sv: Ja love är verkligen supersocial och har aldrig haft problem med nån överhuvudtaget. Så tror egentligen inte heller att det är nån fara att lämna bort honom, det är mina känslor som är problemet, inte hans haha. Men som sagt så skulle jag inte kunna slappna av och njuta av egentiden om jag skulle lämna bort honom över natten. Ser liksom ingen mening med det då jag antagligen skulle sova mindre då än om han är hemma :p

  SvaraRadera
 2. Har själv två systrar och det är ett år emellan varje. Dom har alltid vart mina bästa vänner och det komer dom alltid vara. Dina töser är lyckligt lottade! :)

  SvaraRadera
 3. Det tycker jag verkligen, asfint :). Vad kul med RUL! tycker alla får flickor nu så det stämmer säkert ;)

  SvaraRadera
 4. Åhhh va mysigt med en lillasyster till Stella!! Stort grattis!!! <3<3<3

  SvaraRadera