torsdag 16 augusti 2012

Vilka är ni?!

Jag vet det är några stycken som läser min blog. Iallafall via bloglovin. Jag vill gärna veta vilka ni är, och läsa era bloggar, även om min man tycker att jag är världens tråkigaste som läser bloggar hela tiden ;)
Så berätta vilka ni är! :)

13 kommentarer:

  1. Jag heter Erica och bor i Arvika, fann din blogg via Emma! Tycker den är intressant att läsa då våra barn är födda på samma dag :)

    SvaraRadera
  2. Jag brukar hälsa på här ibland :)
    /Elin (littleramona.blogg.se)

    SvaraRadera
  3. Hej, jag brukar läsa din blogg då och då =) jag har följt dig sen du blev gravid i princip. Jag vet inte om du kommer ihåg mig, men vi har träffats på några fester hos Annika. Jag är kompis med Maria och Helena Lindström. Aja iaf, jag tycker det är kul att läsa om dig o din familj, jag är lite bebissjuk själv xD Just, vi är ju vänner på facebook också, // Mathilda Widell klicka på mitt länkade namn så kommer du till min blogg =)

    SvaraRadera
  4. Hejhej, Jag brukar läsa din blogg är vän med din kusin Isabel. Fick även barn nu i juni :) har dock ingen blogg / Ida Ganstrand

    SvaraRadera
  5. Jag läser din blogg och kikar in här flera gånger om dagen för att se om du har uppdaterat eller inte, blir alltid lika glad när du uppdaterat! Jag är Alice, även Alexanders lillasyster (då vet ni mer vem jag är än om jag bara säger mitt namn). Har en blogg men har inte börjat skriva i den ännu, kan länka den när jag är igång! PS, stella är så otroligt söt DS

    SvaraRadera
  6. Jag brukar läsa din blogg ibland när du har länkat den genom din facebook :)

    SvaraRadera
  7. hej gumman :) Jag läser din blogg och har gjort i flera år typ XD
    Min blogg är http://saralelle.blogg.se pusspus <3

    SvaraRadera
  8. Jag läser oftast din blogg. Stella och Isaac är ju födda samma dag, så det är riktigt kul att kika in här och läsa om din lilla tjej, utveckling, mammalivet osv.

    SvaraRadera
  9. Tror att våra gossar ej förstår tjusningen med bloggen och bloggar haha.
    Men visst är de kul!!!

    SV: Tack ja man kän ner redan nu att man kommer sakna magen men ännu bättre att ha skrutt utanför än innanför:D

    SvaraRadera
  10. Jag kikar in då och då, följer dig via bloglovin :)

    SvaraRadera