fredag 3 augusti 2012

Att gå ner i vikt

Är både lätt och svårt. Enkelt men tufft.
Alla som umgås med mig vet hur jag är med det här. Ena sekunden håller jag på som fan och andra sekunden smäller jag i mig pizza och chips i ett.
Det enkla med att gå ner i vikt är att det går ganska fort för mig att tappa några kilon. Det svåra är att hålla motivationen uppe. Alltid, så fort jag tappat några kilon och känner mig duktig, tycker jag att jag förtjänar att "fuska", och tänker att "jag fortsätter som vanligt imorgon", men det är där det skiter sig. Så fort jag bryter mönstret minsta lilla så skiter sig allting.

Jag vill, och ska gå ner i vikt. Jag behöver inte vara värsta spinkisen men jag ska iallafall inte klassas som överviktig på bmi-grejen. Så nu ska jag kämpa, för att komma dit jag vill. Vi börjar med -10 kg och ser sen hur jag tar mig därifrån, om jag kommer vara nöjd eller om jag vill gå ner mer.

Anledningen till att jag skriver det här på bloggen är för att det känns då som att jag måste bevisa för er som läser att jag ska klara detta, som en liten extra push liksom ;)
Så nu ska jag uppdatera och äta nyttigt och motionera som bara den! Och ert jobb är att kommentera när jag inte uppdaterar om ämnet, för då har jag troligen fuskat...

Jag började idag, gick 5.84 kilometer på 1 timme, jäklar vad svettigt det var, såååååå kvavt ute!
Nu ska jag sova. Godnatt!3 kommentarer:

 1. Sv: Skönt att du säger så om väskan. Men vad använder du för "underlägg" när ni byter borta och så? Nå tips på sånt man kan köpa eller räcker det med en vanlig filt eller liknande?

  /littleramona.blogg.se

  SvaraRadera
 2. duktigt !!!!
  jag vill med börja motionera mera. så om du vill ha en motionsvän så hojta till !!:)) hehe

  SvaraRadera
 3. you go girl!

  jag är precis så där, men nu jäklar ska jag också ta tag i träningen och kosten på riktigt!

  håller tummarna för dig.

  SvaraRadera