tisdag 29 maj 2012

Tisdag

Hej!
Vilken dag vi har haft. Dennis ska jobba imorn så vi struntade i att gå till öppna förskolan idag då han ville vara med Stella :) Vi åkte ut på Ikea och åt lunch, sen handlade vi hem lite saker, håller på att göra om här hemma!
Köpte en trådback till Stellas garderob, och galgar till hennes klänningar. Och så köpte vi ett solskydd att ha ute, det var assmidigt att få upp, men lite svårare att packa ihop, men till slut fattade jag hur man gjorde, men det har jag nog glömt tills nästa gång :p
Och så köpte vi en liten pool till Stella som hon ska ha hos farmor och farfar.

Imorgon ska vi iväg och köpa bord och stolar till balkongen också! Kommer nog bli superfint! :)

När vi kom hem började vi böka här hemma, Stella fick vara hos sin mormor medans vi höll på. Vi flyttade datorn till vardagsrummet, soffan från balkongen in i barnrummet/biorummet, byrån från barnrummet ut i vardagsrummet, och ett bord ut på balkongen. Lite svårt att förklara men bilder på allt kommer upp när det är klart :) Nu har vi också Studentpresent och doppresent klart också, blir så bra så :)

Stella har varit världens grinigaste hela dagen, en riktig liten argbigga! Hon tuggar och tuggar och dregglar och knorrar, Mamma tror att det är tänder på G så vi får väl se :) Stackars liten.
Nu ska jag kolla klart på criminal minds och sen sova! Imorgon ska vi med mathilda ner och kolla på alla studenter som klär ut sig och sen på föräldragrupp! Godnatt :)

 Stella har hittat sina fötter!

 Smygtitt på biohörnan!

Solskyddet! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar