fredag 24 februari 2012

Fredag

Hej igen! Internet strular fortfarande, därav dålig uppdatering. Jävla skit comhem. Nu har vi iallafall sagt upp avtalet med comhem, dock har vi ju 3 månaders uppsägningstid, och det suger ju.

Idag har vi varit hem till Stellas farmor och farfar, vi fick lunch och så gick vi på en lång promenad, skönt värre var det. Nu ligger hon och sover, hon sover så duktigt i sin säng på nätterna. Lilla hjärtat :) Idag har hon fått bada, det tyckte hon verkligen inte om. Imorgon ska vi gå till Stellas mormor och vara där medans Dennis åker och fixar bort lite grejer härifrån :) Nu vet jag inte vad jag ska skriva för tappade bort mig i en annan konversation, så nu blir det lite bilder, sen ska jag nog lägga mig i sängen och kolla film eller så, hejdå!

Måste ju förresten berätta att jag gått ner 8 kilo på en vecka, 2 till så är alla gravidkilon borta :) Dock så är det ju några kilo till som ska bort som fanns där innan :P


Första promenadenMagen 6 dagar efter förlossningen :)
haha, tokfia!Gos med farmor och farfar

4 kommentarer:

 1. Åh vad fin hon är, lilla tjejen!

  Min lille föddes den 16 feburari, som din lilla tjej, om jag inte har helt fel :)

  SvaraRadera
 2. Ja men då fyller dem samtidigt ju, tänk att det redan har gått över en vecka sen dem föddes, tiden går alldeles för fort!

  Tack, jag mår faktiskt hyfsat bra nu. Lite jobbigt att inte kunna röra på sig mycket och lyfta lite utan att det gör ont, men det funkar fint!! :)
  Hur mår du efter din förlossning?

  SvaraRadera
 3. Härligt att ni alla mår bra!
  Hon är så fin!

  Jag fullkomligt längtar tills våran prins ska komma ut... O man längtar ju ännu mer nu när man läser flera bloggar som redan fått sina underverk.. :D

  Hoppas ni får en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Har du lust att skicka din mailadress till min mail?
  Jag har varit tvungen att lösenordskydda min blogg...
  Så om du kan maila mej så mailar jag tillbaka mitt lösen o användarnamn...

  kram
  sandrasjoberg84@hotmail.com

  SvaraRadera