fredag 17 januari 2014

Lek, bus och äventyr

Idag var vi på Leos lekland. Stella älskar att vara där och vill aldrig åka hem! Vi själva tycker också att detär ganska kul ;) Och Line gillar bollhaven, tänk om några månader springer hon kanske runt hon med. Sötnosan. Idag har hon sagt mamma flera gånger! Så söt så söt så sööööt hon är den där ongen. 
Idag ringde dagis och sa att de hittat snutte, så vi åkte och hämtade honom. Stella såg jättechockad ut och blev glad sen sa hon :snutte sova dagis. Så på eftermiddagen har hon hållt hårt i honom minsann. Bara för att jag och mamma höll på hela kvällen igår och fixa o dona med paypal och kontokort bara för att kunna beställa en ny likadan från usa. Men nu får hon en extra om den skulle komma bort igen. 
Stella är förresten jätteduktig på att prata, helt galet vad duktig hon är. Så coolt att man faktiskt kan prata med henne OCH få ett svar. Jag tror att hennes längsta mening är : nej tilda akta pappa sover shhh! Haha. Tilda la sig på sängen när hon sa det, och stella trodde han låg där och sov men han var på jobbet. På tal om sömn så är det god tid för mig att sova, imorgon ska vi på kalas för moster/syster tilda fyller tonåring! Gonatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar