fredag 21 december 2012

Julstressen

Godkväll!
Här sitter jag med färg i håret och hoppas på ett bra resultat. Jag glömmer alltid att jag behöver mer än en förpackning hårfärg så det kanske blir aningen fläckigt. Menmen.
Känner mig lite stressad också, skulle ha gjort massor idag (tvätta, dammsuga, städa, diska, fixa sista julklapparna, baka, packa o laga mat) Har iallafall lyckats med klapparna, maten och tvätten men resten måste göras. Packningen står väl som nummer ett på listan, och så kom vi på att vi inte har något att packa i. Superdupersmarta familjen.

Vi ska ju åka bort i jul, HIT ska vi åka med Dennis släkt, så det blir julfirande med ca 30 pers!
Ska bli roligt.

Imorgon får vi besök av min far med familj på fika, sen ska vi åka till Siv&Benny o sova där för vi åker på söndag morgon. Så måste verkligen sätta igång med allt som ska göras. Men har mått som en påse skit idag typ, Stella är ju inne i en ganska jobbig period där ingenting duger i princip. Bvcsköterskan sa att det är så i den här åldern, kändes lättande att det kommer gå över haha. Iallafall så somnade hon inte förrän efter tolv igår, och så har hon legat o hostat halva natten så har knappt sovit. Sen skulle vi iväg till barnmorskan o få ackupunktur för min foglossning, och sen ner på stan och fixa lite grejer. Fick världens huvudärk och blev helt svimfärdig för att jag var så trött, så då tog vi bussen hem.
Nu hoppas jag att hon somnat för natten.

Nu har jag skrivit för mycket, hejdå! :)


3 kommentarer:

 1. Det är bara att ta det lungt, allt ordnar sig till det bästa hur man en gör, så är det, och så förblir det .STORKRAM/Sväris

  SvaraRadera
 2. Mamma och gravid, det är alltså vad du är och som du vill beskriva dig? o_0

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår inte riktigt vart du vill komma? Jag är mamma, ja? Och jag är gravid, ja? Så varför skulle jag inte kunna beskriva mig som det, när det är det jag är. Förstår inte heller varför jag ens lägger tid på att svara på en sån töntig kommentar Som denna, om det är nåt du stör dig på finns det andra bloggar att läsa , tack o hej :)

   Radera