söndag 11 november 2012

nånting-brist

Uäk. Det går verkligen inte en enda dag utan att jag mår illa. SÅ olikt förra graviditeten då jag inte mådde illa en enda dag. Tror nog jag får ta igen det nu ;)
Sen är det nåt mer fel på mig. Brist på nånting, näring, vätska, järn - nåt är det. Har konstant ont i huvudet, blir yrslig o helt svag i armarna o benen efter minsta lilla ansträngning, typ om jag lägger något i korgen under vagnen så blir jag helt slut. Tror faktiskt jag får i mig för lite mat o vatten. Vatten är inte gott längre och mat gör mig illamående, även fast det är såååå gott. Får försöka schemalägga när det är dags att äta, haha.

Så denna graviditet är en stor skillnad från den förra. Förutom att magen växte så märktes det inte att jag var gravid då typ. Och denna gång känns det som att jag fått någon sjukdom eller nåt haha.
- Men trots det är jag så lycklig att få vara gravid och att Stella ska få ett syskon. I slutändan är allt värt det :)

v 16+0

2 kommentarer:

  1. Låter som lågt blodtryck tycker jag, men kan också bero på järnbristen. Se upp så du inte svimmar, det gjorde jag inne på ICA i v.15 Det var lite pinsamt :P

    SvaraRadera
  2. Låter som järnbrist! Det hade jag det var inte alls kul, fick äta såna järntabletter men dom mådde jag illa av bara :(

    SvaraRadera