torsdag 18 oktober 2012

Ultraljud

Har ju glömt att berätta, i tisdags fick vi höra bebis hjärta för första gången <3 Var så härligt att höra, mamma är ju barnmorska och vi går hos hennes kollega, så vi smet in till henne och lyssnade när vi var och hälsade på mamma på jobbet. Lillbebisen. Helt sjukt att du faktiskt ligger där inne! Hur många barn jag än får kommer jag aldrig fatta att det faktiskt växer ett liv inne i min kropp, en liten människa. Inte konstigt att man mår illa.

Imorgon är det dags att ringa och boka tid för ultraljud, alltså, redan? Det känns som att jag fortfarande är i vecka åtta typ. När jag var gravid med Stella hade ju en evighet gått innan man ens kunde ringa och boka tid. Jaja, nog med mitt tjat. Imorgon ringer jag, och så är det ca 4 veckors väntetid så någon gång i slutet på november blir det nog. Och denna gång tänker vi faktiskt ta reda på könet hehe. Dels för att vi var sååå nyfikna sist och dels för att veta om vi ska spara alla Stellas kläder, eller bara de vi verkligen vill spara.

Så vad tror ni? Flicka eller pojke? 
Själv skulle jag tycka att det vore kul med en grabb, alltid velat ha en av varje, men jag tror nog att det blir en tjej till. Fast jag har bestämt att det är en pojke! :)

5 kommentarer: