måndag 8 oktober 2012

Seg dag

Hej!
Just nu sitter jag och fryser röven av mig. Skitkallt i lägenheten, slog på elementen för några dagar sen och först nu börjar de bli varma.. Stella är också kall, hon som kryper runt på golvet och river av sig strumporna hela tiden. Nu står hon för övrigt och tittar sig själv i spegeln, haha.

Igår var vi och tittade på ett litet hus på landet, det var så mysigt där, men trappan  upp var väl typ en gammal vindstrappa som var hur smal som helst så vi skulle inte få upp några möbler dit. Och så var inte Dennis sådär jättesugen på att bo där ute heller. Vi får helt enkelt hitta nåt bättre någon annan gång. buhu. Nu ska jag dränka mina sorger i kladdkaka ;)

Haha var förresten med i en diskussion, är det verkligen så konstigt att jag tycker att det är sjukt att pott-träna en 2 månader gammal bebis? Sen blev jag anklagad för att hoppa på folk för att jag tyckte att det inte var något annat än idioti, och att man inte kan skaffa barn och sen vara för snål för att köpa blöjor. Men men, alla är vi olika. JAG tycker iallafall att en bebis som är 2 månader inte ens ska behöva tänka på vad en potta är, haha sjukt ju.

Längtar tills min man kommer hem. Är så trött idag, Stella är fortfarande såååå gnällig. Ikväll ska vi mysa i soffan och titta på film <3

Hejdå!

Är så sugen på satsumas också. Och choklad. Men orkar inte gå till affärn. Stackars stackars mig.

7 kommentarer:

 1. Haha va? Två månader? Det är ju helt sjukt!

  SvaraRadera
 2. Shit va sjukt!! Går det ens att potträna en sån liten?? Låter väldigt idiotiskt!

  SvaraRadera
 3. Sv: Ja jag har funderat på det, men har läst att det inte visar sig så tidigt utan efter dom fyllt minst 1 i alla fall. Hoppas verkligen inte på nattskräck!

  SvaraRadera
 4. Härblir d oxå släktoch så närmsta vännerna som har barn eller går i väntans stund.
  Sen blir de smörgåstårta och fika allt kommer vi göra själva.

  SvaraRadera
 5. Jag är beräknad enligt vul till den 26 april så en dag efter dig bara =) får se vad man får för slutdatum efter rul:et sen =)

  SvaraRadera
 6. Sv: Haha, jasså pizza i Tierp. Träffade min sambo på nätet, och han är Suring :P Så efter gymnasiet flyttade jag hit. :)

  /littleramona.blogg.se

  SvaraRadera
 7. sv: tack! :) har nu gått in och ändrat i alla inlägg.. etiketterna syns vid själva inlägget, men inte på sidan som "kategorier"..? att det ska va så svårt att blogga, haha..

  SvaraRadera