torsdag 31 maj 2012

Bye bye may

Pust. Lillan har kanske somnat nu, hon vrider och vänder på sig. Ingen bra dag för henne idag heller. Hon är sååååå gnällig, mammig, gråtig, tjurig och blir övertrött. Undrar vad som inte står helt rätt till hos lillhjärtat. Hon har plötsligt hatat att ligga ner, skriker så fort jag lägger henne i babygymmet, sängen, skötbordet eller vagnen.
Men hon har ju såklart några glada stunder under dagen, det är då man får passa på att byta blöja och leka lite.
Idag på stan gallskrek hon i vagnen så till slut var jag tvungen att ta upp henne, och då vart det bra. Mindre bra när jag skulle lägga ner henne igen. Men men, det ska väl vara lite trixigt att vara förälder till en bebis, kan ju inte ha det bra hela tiden. Nu på kvällen fick hon lite feber också, toppen. Men lite feber gör ju ingenting :)

Det jobbigaste är att ingen annan duger, så jag bär på henne konstant. Kanske ringer bvc imorn och se om dom har nåt tips om vad man kan göra, eller kanske ha en aning om vad som spökar i lillfian :)

Idag har vi varit en sväng på öppna förskolan, sen när vi skulle hem fick vi som vanligt inte åka med på bussen för att andra barnvagnar är på, VARENDA gång. Så vi fick åter igen vandra hemåt, i regnet. stackars oss. Tur att Stella sov då.

Jaja, nu ska jag mysa med min älskling för sen ska han jobba hela helgen! Hejdå!

Imorgon är det juni förresten, så hit med sommarvärmen igen!!


5 kommentarer:

 1. Tack, vad snäll du är!

  Och gud vad söt Stella är!!!

  SvaraRadera
 2. Usch, känner igen det där, Jasmine blir också så ibland. Vara nöjd när man håller i henne. Visst - det är mysigt, men jobbigt när man har annat att göra :/
  Jättefin bild!! :)

  SvaraRadera
 3. Nu är det i iallafall juni så vi får hoppas på soliga och varma dagar! :)

  SvaraRadera
 4. Hejhej :) Kikar in här ibland. Har en dotter på 3,5 månad :) Vi hade ett par såna där dagar förra veckan, och jag tror det har med deras utveckling att göra. Om du googlar runt lite kommer du hitta massa föräldrar (mammor) som beskriver samma sak med sina annars glada och nöjda bebisar. :)

  SvaraRadera