onsdag 29 februari 2012

Pimpinella

Hej! Igår vart det visst inget bloggande. Först på dagen var vi hos bvc med en hungrig liten bebis, så fick sätta mig och amma på mammas rum.
Tjejen har växt till en liten knubbis! Nu är hon 52 cm lång och väger 3515 gram, stor! Det syns på hennes kinder att hon har lagt på sig. Men det är bra att hon äter iallafall :)
Efter bvc gick vi ner på stan en sväng, köpte tre par skor bland annat! Det var strålande sol ute, behövde inte ens ha jacka på sig! Snacka skönt.

När vi kom hem tänkte vi att vi skulle åka till erikslund och köpa kött att grilla, och en borste till Stella på barnens hus. Vi tvekade lite eftersom hon hade sovit i några timmar så vi anade att hon skulle vakna och vara jättehungrig. Vi klarade oss tills vi kom till barnens hus, där började hon skrika och ville verkligen ha mat, så det slutade med att jag fick sätta mig i bilen och amma, och inte nog med det så bajsar hon också så var tvungen att testa på blöjbyte i bilen, men det gick bra det med! Fast Dennis fick gå själv och köpa kött.

Idag är det soligt ute så vi ska nog ta en promenad idag igen! Så skönt när solen värmer. Hoppas det inte kommer mer snö nu!!

En sån här trött tjej hade vi igår kväll. Hon ville verkligen inte sova, och när hon väl somnade så vaknade hon efter fem minuter. Men vid elva sov hon som en stock iallafall :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar