onsdag 8 februari 2012

Barnmorskan

Hej! Ojojoj vad trött jag är idag. Imorse var vi hos barnmorskan, allt såg bra ut förutom att jag hade högt blodtryck, men fick vila lite och sen var blodtrycket normalt igen så det var ingen fara :) Har haft ganska mycket förvärkar idag, vissa lite kraftigare än de jag är van med så jag hoppas att kroppen vill sätta igång med förlossningen snart! Hoppas kan man ju alltid göra liksom. Vill helst inte gå över tiden en massa, men blir de så, så blir det så. Har kommit mera äckelpropp idag, tycker det kan komma värkar istället! Hoppas på en bebis i helgen kanske, om vi har tur :) 6 dagar till bf.

Imorgon ska vi få hit ett nytt databord, så ska passa på att fixa till barnrummet samtidigt, är inte riktigt nöjd med möbleringen. Sen har vi tvättid och så kanske jag ska ta och städa lite, har lust att städa nu men jag har ingen ork alls till det. Ett under att vi orkade laga mat, känns det som.Snart är du här, älskade lilla människa <3

1 kommentar:

  1. Gud vad spännande hörru med förvärkar och sånt, då betyder det i allafall att det börjar närmar sig. Jag tror att du garanterat har bebis hos dig nästa vecka!

    SvaraRadera